Давайте дізнаємось про неймовірну користь усім відомих ласощів – мармеладу.
Приготований із натуральних продуктів, він справедливо вважається найкориснішими у світі солодощами.
“У класичному варіанті його роблять із фруктового, ягідного або фруктово-ягідного пюре. Потім йому надають додаткову солодкість цукром, патокою або фруктозою. А закінчують додаванням желюючої речовини: пектину або агар-агару”.
Денна норма ласощів становить не більше 50 грамів.
Що стосується користі, то желатин зміцнює м’язи, суглоби і нервову систему. Пектин знижує ризик захворювань серця і судин, приводить у норму холестерин і навіть виводить солі важких металів і знижує швидкість розвитку ракових клітин. Агар-агар – це справжнє джерело йоду, для правильної роботи щитоподібної залози та печінки.