Готовимо салат з капусти і з шинкою. Для цього рецепта не потрібні складні продукти: все необхідне напевно знайдеться у вас у холодильнику.
Загальний час приготування
20 хвилин
Активний час приготування
20 хвилин
Інгредієнти на чотири порції
- білокачанна капуста – ⅓ невеликого качана
- консервована кукурудза – ½ банки (приблизно 150 г)
- шинка = 100 г
- зелена цибуля – невеликий пучок
- грецький йогурт або сметана – 2 ст. л.
- французька гірчиця – ½ ч. л.
- сіль
Приготування
1. Капусту нарізати соломкою. Посолити і пом’яти руками, щоб вона дала сік.
2. Шинку нарізати соломкою. Зелену цибулю дрібно нашаткувати.
3. Змішати капусту, шинку, цибулю та кукурудзу.
4. Заправити салат із капусти йогуртом і гірчицею.
Результат
Вийшов універсальний салат із капусти. По-перше, для нього не потрібні дорогі або важкодоступні продукти, готувати цю страву можна в будь-яку пору року. По-друге, завдяки шинці та кукурудзі капустяний салат виходить досить ситним, щоб замінити повноцінну вечерю. А по-третє, він такий смачний, що підійде і для святкового столу.
Особливо подобається заправка з йогурту та гірчиці. Вона швидко готується і робить смак овочів яскравішим і цікавішим.