М’які млинці з перестиглих бананів – гарний варіант для сніданку або ситного перекусу. Процес приготування такого частування досить простий.
Страва виходить м’якою, солодкою, ніжною та з легким банановим ароматом.
Інгредієнти
На 2 банани потрібно взяти:
- Борошно, 150 г,
- Молоко, 1 ст,
- Яйця, 2 шт,
- Цукор, 2 ст. л.,
- Ванільний цукор, 1 пакетик.
Крім цього, слід підготувати рослинну олію для смаження.
Як приготувати бананові млинці
Для початку потрібно збити яйця з цукром.
Можна в суміш вмішати дрібку солі.
Потім потрібно додати шматочки бананів, влити тепле молоко.
В останню чергу додається в тісто просіяне борошно. Отриманій масі слід дати настоятися близько 10-15 хвилин.
Якщо під рукою є блендер, то тісто з легкістю можна приготувати за допомогою такого приладу.
Обсмажуйте бананові млинці слід на розпеченій пательні, яку попередньо треба змастити олією.
Перед подачею страву можна прикрасити шматочками фруктів, цукровою пудрою.