Сьогодні ми поділимося з вами рецептом тефтелів, які нагадають вам про дитинство.
Ця страва готується швидко і просто, всього за 30 хвилин, і виходить дуже смачною і ніжною.
Для цього вам, зрозуміло, знадобиться фарш, у який потрібно додати перекручену через м’ясорубку цибулю.
Потім замочіть хліб у воді на п’ять хвилин, відіжміть воду і подрібніть у мисці.
Тепер можна додавати хліб у фарш, так само, як сіль і перець, після чого слід ретельно перемішати всі інгредієнти.
Потім вам належить відбити фарш кілька разів, щоб тефтелі були ще ніжнішими.
З готового фаршу сформуйте тюфтельки й обсмажте їх на сковороді до напівготовності, після чого перекладіть їх у сковороду або казанок.
Зверху “вкрийте” обсмаженою цибулею з морквою, а потім залийте все підливою з двох столових ложок томатної пасти, двох столових ложок сметани, однієї столової ложки борошна і невеликої кількості води.
Залишилося тушкувати тефтелі в цій підливі протягом 15 хвилин, після чого їх можна подавати з картопляним пюре або макаронами – тефтелі з дитинства готові!