Сб. Сер 31st, 2024

Український наступ виводить з ладу російські залізниці, що призводить до транспортного колапсу

Від InfoSvit Сер 15, 2024
Російський потяг

Військові дії, що тривають в Курській області, спричиняють серйозні логістичні проблеми для росії. Однією з них є колапс залізничного сполучення.

Російські залізниці зіткнулися з транспортним колапсом в регіонах, що межують з Україною і Білоруссю, після вторгнення Збройних сил України в Курську область.

«Захоплення міста Суджа стало значним ударом для російських залізниць і російських збройних сил», – повідомляє портал In Factum.

У понеділок, 12 серпня, російські залізниці надіслали телеграму Білоруській залізниці про неможливість приймати поїзди на станціях Орловсько-Курського відділення Московської залізниці. Наступного дня, 13 серпня, аналогічні обмеження були введені для поїздів, що прямують з Білорусі до Смоленської області.

Причиною такого рішення РЖД назвала переповненість станцій покинутими потягами, а також нестачу локомотивів і провідників. «За даними джерел, колапс руху став наслідком масштабних перекидань військ в Курську область, в тому числі з віддалених регіонів, для чого були задіяні майже всі наявні локомотиви Московської залізниці».

ІНШІ СТАТТІ З ЦІЄЇ РУБРИКИ:

Коментарі

Відкрийте більше з InfoSvit.in.ua

Підпишіться зараз, щоб продовжити читання та отримати доступ до повного архіву.

Продовжити читання