Нд. Вер 1st, 2024

5 найкращих кольорів одягу для фотографій: думка експертів

Від InfoSvit Сер 12, 2024
5 кращих кольорів для фото

А ви помічали, що зробити приголомшливу фотографію заходу сонця простіше, ніж вдало зняти себе? Але у нас є кілька порад, які допоможуть вам отримати чудовий результат, коли йдеться про портрети і селфі.

Неважливо, йдеш ти на захід, де буде присутній професійний фотограф, або вручаєш своїй подрузі смартфон, щоб вона закарбувала тебе на тлі фонтану – ці кольори допоможуть тобі не загубитися на знімку.

Темно-синій

Цей колір, вважає весільний фотограф Карі Бьорн, є настільки класичним, що вже може вважатися нейтральним. Він чудово підійде і для приміщень, і для вулиці: “Якщо я хочу виділити модель на тлі, то темно-синій спрацює в будь-яку пору року. Він дуже красиво контрастує із зеленню влітку, а також з помаранчевим, коричневим і червоним кольорами восени. До того ж він візуально робить стрункішою, не додаючи при цьому різкості, як чорний”, – каже Бйорн.

Червоний

“Якщо треба, щоб очі глядачів були прикуті до жінки на фотографії, то я одягну її в червоний. Це звичайна тактика – фотографи Life і National Geographic відомі тим, що вбирають тих, кого знімають, у червоний одяг”, – пояснює Карі. Тим, кому червоний здається занадто сміливим, він радить замінити його на бордовий або винний.

Темно-зелений

“Темно-зелений допомагає підкреслити колір шкіри, виділити об’єкт і зробити фотографію динамічною”, – упевнений весільний фотограф Чарльз Молл. Він також зазначає, що можна грати з відтінками – наприклад, спробувати оливковий або смарагдовий відтінки.

Читайте також:  Як мити голову, щоб волосся довше залишалося чистим: поради перукарів

Білий

За словами стилістки Інгрід Лео, білий – універсальний колір. “Він може надати обличчю природного сяйва і створити свіжу та чисту естетику”, – каже вона. Дівчатам, які хочуть знайти “свій” відтінок білого, Інгрід радить вирушити в магазин і приміряти одяг різних кольорів – від кремового до слонової кістки. Вона також рекомендує доповнити вбрання перлами або срібними прикрасами. Однак є одне “але” – ніколи не вибирай цей колір, якщо фон теж буде білим – так ти перетворишся на знімках на ширяючу голову.

Землисті тони

“Ці кольори, особливо глибокий коричневий і бежевий, завжди мають гарний вигляд на фотографіях завдяки їхнім нейтральним, теплим відтінкам, що підкреслюють тон шкіри і не конфліктують при цьому з фоном. Я часто використовую їх, коли влаштовую фотосесію в природних умовах – це допомагає створити візуально приємну композицію”, – каже фотограф Стейсі Віттен.

ІНШІ СТАТТІ З ЦІЄЇ РУБРИКИ:

Коментарі

Відкрийте більше з InfoSvit.in.ua

Підпишіться зараз, щоб продовжити читання та отримати доступ до повного архіву.

Продовжити читання