Сб. Сер 31st, 2024

10 найкращих розваг у Марбельї (Іспанія)

Від InfoSvit Чер 25, 2024
Що робити в Марбельї (Іспанія) і куди піти

У Марбельї можна знайти безліч розваг, якими можна зайнятися протягом усього року, незалежно від того, приїхали ви сюди вдвох, з сім’єю чи групою.

Пропонуємо вам список найкращих місць, які варто відвідати і чим зайнятися в Марбельї – Іспанія:

1. Пуерто-Банус

Пуерто-Банус в Марбельї

Пуерто-Банус розташоване на заході від Марбельї, не доїжджаючи до Сан-Педро-де-Алькантара. Це відносно нове містечко було засноване у 1970-х роках місцевим забудовником Хосе Банусом.

Читайте також: Найкращі напрямки для туризму в Європі 2024

Район пропонує спокійну обстановку, з дивовижними видами на океан і гірський ландшафт. Пуерто-Банус став поєднанням ігрового майданчика для джет-сету, поєднаного з місцем проведення парубочих та дівич-вечорів. Ви можете годинами потягувати смачний коктейль у порту, спостерігаючи за багатими і знаменитими на їхніх розкішних яхтах, ламборджині та феррарі, що проїжджають повз.

Це невелике містечко має безліч визначних пам’яток і зручностей, таких як безтурботні пляжі з обох боків, безліч водних видів спорту, бари і ресторани, казино, гольф, кінотеатри і величезний вибір дорогих і висококласних модних бутиків. Щоб отримати захоплюючий вид на порт, а також на його спокійну обстановку, ви можете здійснити морську прогулянку уздовж берегової лінії.

2. Пасео Марітімо

Пасео Марітімо

Пасео Марітімо – це брукована набережна, що тягнеться навколо пляжу. Прогуляйтеся набережною, помилуйтеся краєвидами, пориньте в атмосферу та насолодіться захоплюючими заходами сонця на узбережжі, щоб завершити свою відпустку. Пасео Марітімо – чудове місце, звідки можна здійснити кілька довгих прогулянок до Пуерто-Бануса з Марбельї і навіть далі до Сан-Педро.

Пасео Марітімо – це ідилічна краса іспанського узбережжя. Це, безсумнівно, збільшить ваш апетит, щоб насолодитися смачною кухнею з морепродуктів і потягувати холодну Сангрію!

3. Замок Сохейл

Замок Сохейл або Кастільо Сохейл був зруйнований і реконструйований кілька разів. Само собою зрозуміло, що замок Сохаль є живим прикладом пам’яток Фуенхіроли, як завдяки своїй бурхливій і довгій історії, так і завдяки тому, що його силует став символом міста.

Замок Сохейл

Фортеця вкрита величезними квадратними вежами, і кожна частина замку була добре відреставрована, щоб уникнути погіршення стану. Він широко використовується як туристичний і культурний ресурс і перетворений на чудову аудиторію під відкритим небом. Усередині є невеликий музей, де встановлені макети, які допомагають зрозуміти історію цієї пам’ятки.

4. Старе місто

Мальовниче та історичне Старе місто Марбельї або Каско Антігуо – це прихована перлина. Ви можете знайти його недалеко від центру міста, трохи вище від проспекту Рікардо Соріано, головної вулиці, що проходить через Марбелью, а парк Ла-Алемада розташований прямо навпроти неї. З його старовинною, мальовничою архітектурою та лабіринтом крутих брукованих вулиць, тут є безліч чудових художніх галерей, бутиків, барів та ресторанів.

Читайте також:  Жителі Барселони мітингують проти масового туризму, вимагають доступного житла

Старе місто в Марбельї

Помаранчева площа – це андалузька площа з великою кількістю тропічних рослин і апельсинових дерев у центрі. Це місце обов’язкове для відвідування під час відпустки, де можна добре посидіти в одній з традиційних кав’ярень, насолодитися келихом вина або кави і спостерігати за світом, що проходить повз вас.

Помаранчева площа в Марбельї

Старе місто сповнене активності, і ви можете знайти багато дивовижних куточків, які варто побачити. Ви також знайдете безліч хороших ресторанів, що пропонують все, від вишуканих страв до справжніх іспанських тапас, а також багато барів, які залишаються зайнятими до самого ранку. Приєднуйтесь до цієї чудової велопрогулянки Старим містом Марбельї.

5. Одноденна поїздка до Гібралтару

Відвідати Гібралтар за один день з Марбельї дійсно весело і легко. Розташований всього в 45 хвилинах їзди від Марбельї, вся сім’я може насолодитися визначними пам’ятками цієї скелі. Ви можете побачити Гібралтар з узбережжя Марбельї, і в ясний день він вражає уяву.

Поїздка до Гібралтару

Підійшовши ближче, можна ще більше здивуватися розмірам і величі цієї вапнякової скелі “Гібралтар” на цьому півострові. Багато людей вважають її островом, хоча це півострів.

Найкраще те, що він показує положення Гібралтарської протоки, вузької горловини між Африкою і Європою, і пропонує єдиний зв’язок між Середземним морем і Атлантичним океаном. Гібралтар з’єднаний з Іспанією піщаним перешийком.

Звідси можна долетіти до Лондона і відправитися на поромі до Марокко. Гібралтар був названий британською територією після кількох облог і завоювань з 1704 року. Багато туристів з’їжджаються до Гібралтару з Коста-дель-Соль, оскільки він розташований близько, і з Марбельї можна здійснити веселу подорож з родиною та друзями.

6. Відвідайте Мідний ліс

Ви можете стати свідком одного з чудових осінніх пейзажів у Серранія-де-Ронда в провінції Малага, який добре відомий як Мідний ліс. Це метафора, яка відноситься до чудового ландшафту. Приєднуйтесь до південного туру білими селами, щоб повністю насолодитися екскурсійною поїздкою сюди.

Мідний ліс в Марбельї

Коли листя опадає з каштанів, вони створюють чарівні краєвиди, які заслуговують на те, щоб зупинитися під час візиту в цей регіон. Ця долина є справжнім раєм для мандрівників взимку та влітку завдяки густому Мідному лісу каштанів та крутим гірським схилам. Ви можете підніматися маршрутами голими та високими вапняковими вершинами, а також сходити на скелі, де збігаються води річок Гуадіаро та Генал.

Тут багато екосистем і ландшафтів, де ви можете натрапити на природну красу. Тут є річкові долини, різноманітність ґрунтів, що забезпечує достатню вологість для густих лісів з вічнозелених дубів, кукурудзяних дубів, каштанів і сосен.

7. Похід ущелиною Камініто-дель-Рей

El Caminito Del Rey – це насправді один з іспанських маршрутів, який з’єднує безліч чудових пейзажів та історичних скарбів у самому серці провінції Малага. Цей історичний пішохідний міст є поєднанням висячих пішохідних доріжок і добре відомих широких доріжок через ущелину Гвадалхорс і побудований на висоті понад 105 метрів над землею.

Читайте також:  6 маловідомих європейських туристичних напрямків на 2024 рік

Камініто-дель-Рей в Марбельї

Бродвейська алея і доріжка тут відреставровані, щоб забезпечити безперешкодне і безпечне пересування туристів. Обов’язково бронюйте квитки заздалегідь на офіційному сайті, оскільки є довгі черги.

8. Насолоджуйтесь різними водними розвагами та видами спорту

Марбелья відома своїм сприятливим теплим кліматом, що дозволяє насолоджуватися різноманітними видами активного відпочинку без будь-яких дискомфортних і прохолодних умов. Вона має широке узбережжя, яке простягається на 17 миль з 24 вражаючими пляжами, що пропонують чудовий досвід серфінгу та спокійні золоті піски. Спробуйте приватну прогулянку на швидкісному катері з Пуерто-Бануса або спробуйте покататися на дошці для серфінгу на заході сонця в Марбельї.

Водні розваги в Марбельї

Пляжі в Марбельї чисті та незаймані і добре відомі як для любителів водних видів спорту, так і для любителів позасмагати цілий рік. Завдяки сприятливим умовам, ви можете насолоджуватися різними водними видами спорту та розвагами в Марбельї та її околицях, такими як гольф, флайбординг, водні лижі, парасейлінг, кайтсерфінг і катання на бананових човнах.

9. Насолоджуйтесь нічним життям

Марбелья добре відома в усьому світі завдяки блиску і гламуру нічного життя. Золота миля і Пуерто-Банус є одними з ексклюзивних місць нічного життя Марбельї. Багато відвідувачів, які приїжджають сюди на вечірку, можуть знайти безліч музичних барів, нічних барів, ресторанів, пабів і нічних клубів.

Нічне життя в Марбельї

Нічні клуби є основними танцювальними майданчиками з ліцензією на роботу до 6-7 ранку у вихідні дні. Багато нічних клубів тут не беруть плати за вхід, за винятком вечорів з живими групами або спеціальними запрошеними діджеями. Влітку групам доводиться бронювати столик заздалегідь, а напої тут дорогі.

У музичному барі грає жива музика або діджей, а також є відомий танцпол. Він має більш відкриту атмосферу, ніж нічний клуб, і зазвичай працює допізна, тобто до 3:00-4:00 ранку. Бари та паби, як правило, є популярними місцями для зустрічей, і в них може бути жива музика та танцмайданчик.

10. Пляжі Марбельї

Незалежно від того, коли ви приїхали сюди, все одно варто відвідати один із пляжів Марбельї. Нудистські пляжі стають дедалі популярнішими в Марбельї серед натуралістів. Багато з цих пляжів розташовані далеко від сторонніх очей і ідеально підходять для того, щоб розслабитися в розкутих околицях під середземноморським сонцем.

Пляж в Марбельї

Пляжі Плайя Бенальнатура і Бенальмадена оголошені натуралістичними або нудистськими з 1976 року. Соснові гаї та піщані дюни вкривають ці пляжі. Ці місця добре обладнані душовими кабінами та туалетами і знаходяться під охороною Асоціації натуралістів Іспанії.

Якщо ви не є прихильником натуралістичних пляжів, регіон Коста-дель-Соль має кілометри теплих піщаних пляжів, на яких є чудові пляжні бари, що пропонують різноманітні напої та страви середземноморської кухні. Море і пляжі вздовж узбережжя безпечні і чисті для купання. О! Не забудьте насолодитися великим келихом сангрії.🍷

ІНШІ СТАТТІ З ЦІЄЇ РУБРИКИ:

Коментарі

Відкрийте більше з InfoSvit.in.ua

Підпишіться зараз, щоб продовжити читання та отримати доступ до повного архіву.

Продовжити читання