Ср. Вер 4th, 2024

Шакіра каже, що “не думає” про побачення: “Який у мене зараз є простір для чоловіка?

Від InfoSvit Чер 14, 2024
Шакіра для Rolling Stone

“Маючи офіційні стосунки, я думаю, що мої діти повинні бути дуже підготовлені до цього”, – сказала співачка

Побачення – це останнє, про що зараз думає Шакіра.

47-річна світова музична зірка, яка в листопаді розпочинає світове турне, дає зрозуміти, що вона “не думає” про пошук романтичного партнера найближчим часом.

“Який у мене зараз є простір для чоловіка?” – запитує вона в новій статті на обкладинці журналу Rolling Stone. На її погляди значною мірою впливають її діти, 11-річна Мілана та 9-річна Саша, яких вона виховує разом зі своїм колишнім партнером Жераром Піке.

Співачка і колишній футболіст були разом 11 років, перш ніж оголосили про розставання в червні 2022 року.

Шакіра в журналі Rolling Stone

Після розриву з’явилися чутки про те, що спортсмен зраджував їй зі своєю нинішньою дівчиною Кларою Чіа Марті.

“Що я можу вам сказати, мені подобаються чоловіки. У цьому і проблема. Вони не повинні мені подобатися після всього, що зі мною сталося, але уявіть, наскільки мені подобаються чоловіки, що вони мені все ще подобаються, – пожартувала Шакіра в інтерв’ю. – Але, маючи офіційні стосунки, я не можу не любити чоловіків. “Але маючи офіційні стосунки, я думаю, що мої діти повинні бути дуже підготовлені до цього, і їхнє емоційне та психологічне благополуччя є пріоритетом”.

Хоча вона сказала, що “не проти мати друзів”, Шакіра зрештою зосередилася на своїй незалежності.

Читайте також:  Співачка Бейонсе показала себе без косметики та нарощеного волосся

“Я набагато менш тендітна, ніж думала. Я завжди так боялася болю, бо думала, що не переживу його, – сказала вона. “Завдяки цьому процесу я стала сильнішою, ніж я думала. Я стала більш незалежною людиною, яка не покладається ні на кого, крім себе і своєї вовчої зграї”.

Шакіра на обкладинці Rolling Stone
Шакіра на обкладинці Rolling Stone

Коли у березні володарка “Греммі” випустила альбом “Las Mujeres Ya No Lloran”, вона назвала самотність однією з головних причин, чому вона змогла працювати над повноцінним музичним матеріалом.

“Я випускала музику то тут, то там, але мені було дуже важко зібрати воєдино всю роботу”, – поділилася вона під час виступу на “Вечірньому шоу з Джиммі Феллоном” того ж місяця.

“У мене не було часу. Це був фактор чоловіка”, – додала вона. “Тепер я без чоловіка. Так, чоловік тягнув мене вниз. Тепер я вільна. Тепер я дійсно можу працювати”.

ІНШІ СТАТТІ З ЦІЄЇ РУБРИКИ:

Коментарі

Відкрийте більше з InfoSvit.in.ua

Підпишіться зараз, щоб продовжити читання та отримати доступ до повного архіву.

Продовжити читання