Сб. Сер 31st, 2024

Яке взуття носити жінці влітку 2024

Від InfoSvit Чер 12, 2024
Яке взуття носити жінці влітку 2024

Взуття – це одна з головних складових жіночого образу. Особливе місце в гардеробі жінки взуття займає в літні місяці, адже на вулиці тепер ви будете проводити набагато більше часу. У цей період взуття може бути максимально відкритим, яскравим і комфортним. А щоб взуття не виглядало старомодно, потрібно стежити за останніми трендами. Ми з’ясували, як підібрати жінці взуття на літо 2024.

Загальні рекомендації

Для початку розберемося із загальними правилами підбору взуття на літо:

  • вибирайте на літо виключно дихаючі матеріали, наприклад, замшу, текстиль, натуральне дублення. А ось лакова шкіра – дуже невдалий варіант, у якому вашим ніжкам буде некомфортно. Якщо ви віддаєте перевагу закритим моделям, то розгляньте варіанти з перфорацією;
  • влітку взуття має підбиратися в розмір – це не зима, коли слід враховувати ще й теплу шкарпетку. Розрахувати найбільш комфортну довжину устілки можна за формулою: довжина стопи + 0,5 см;
  • ортопеди рекомендують обирати повсякденне взуття так, щоб між переднім відділом взуття та підборами був перепад у 4 см, а підошва була помірно гнучка. Якщо є ортопедична устілка і чашоподібне заглиблення для п’яти, то це велика перевага.

Тренди 2024 року

Далі розберемося, яке взуття буде в тренді влітку 2024 року.

Сандалії

Сандалі – чудове взуття на кожен день. У них зручно, ноги не пітніють, і вони пасують до будь-якого образу. Сандалі можна носити з чим завгодно залежно від моделі. Наприклад, варіанти через палець зроблять лук з джинсовою спідницею більш жіночним, а спортивні моделі відмінно поєднуються з вільним трикотажним костюмом або мішкуватими лляними штанами.

Читайте також:  Літній манікюр на короткі нігті 2024: красиві ідеї та модні тренди

В’єтнамки

Цього сезону в моді знову залишаються в’єтнамки, але не пляжні, а повсякденні, міські моделі. В’єтнамки добре гармоніюють з літніми речами – від лляних брючних костюмів до джинсових шортів.

Босоніжки з ремінцем на щиколотці

Акцент на жіночій щиколотці завжди має витончений і красивий вигляд. Такі босоніжки роблять жінку ефектною, привабливою і візуально вищою та стрункішою. Вони добре поєднуються з сукнями, джинсовими спідницями та шортами, але все ж більше підійдуть жінкам, які звикли ходити на підборах.

Босоніжки з ремінцем на щиколотці

Сітчасте взуття

Взуття з сітки має стильний і цікавий вигляд, а головне, нога в ньому продувається. Це один з найоригінальніших варіантів на літо 2024.

Слінгбеки

Сезон 2024 допускає використання будь-якого взуття, у якого гострий і витягнутий носок. Слінгбеки якнайкраще підходять під цей опис. Вони стануть головним парадно-вихідним трендом сезону. Дівчата цінують слінгбеки за їхню здатність поєднуватися майже з усім гардеробом – від брючного офісного костюма до повсякденних джинсів з майкою.

Взуття з декором

У моді зараз практичність, але й без свята влітку не можна, і якраз на ці випадки дизайнери пропонують використовувати взуття з бантами, квітами, стрічками та стразами. Навіть крокси з пір’ям і намистинами будуть актуальні цього літа.

Взуття з декором

Балетки

Балетки залишаються популярними через свій широкий асортимент і практичність. До кожного образу можна підібрати моделі з паєтками, стразами або стильні варіанти з атласу. Найзручніший варіант балеток – з жорсткою підошвою і невеликим каблучком.

Кеди

Кеди з року в рік залишаються трендом весняно-літнього сезону. Особливою популярністю користуються білі моделі, які прості в стилізації і які поєднуються практично з будь-яким одягом: від повітряних спідниць до строгих брючних костюмів. У моді залишаються як спортивні кеди, так і універсальні моделі під будь-який образ.

Читайте також:  Модний колір волосся 2024: головні тренди та тенденції у фарбуванні

Лофери

Лофери жінки запозичили у представників сильної статі, і тепер ці моделі стали класикою жіночого гардероба. Жінки оцінили їхній комфорт, зібраність і елегантність. Цього літа актуальними стали лаконічні лофери без декору. Їх можна вдягати на холодні вечори або носити замість кросівок для надання образу презентабельності.

Антитренд 2024

І, звісно, не можна не згадати взуття, яке влітку 2024 року краще не взувати, щоб не мати вигляд пані, яка геть не розбирається в моді. Антитрендами цього сезону вважаються такі варіанти.

Сандалі на тракторній підошві

Сандалі залишаються в моді, але тільки якщо вони не на величезній масивній підошві. Така тракторна підошва має симпатичний вигляд на чоботях, якщо поєднувати їх з об’ємною курткою, але не на сандалях з літнім одягом. Зараз у тренді більш витончені варіанти.

Масивні шльопанці

Пік популярності масивних шльопанців припав на період карантину, але довго в топі вони не протрималися. І все тому, що вони не вписуються в актуальні образи і не відповідають сучасним модним тенденціям.

“Потворні” кросівки

Масивна пара на гумовій платформі з широким протектором стала популярною 2017 року, але в наші дні це вже моветон, і гардероб від них час звільняти, оскільки вони зовсім не поєднуються із сучасним одягом.

Босоніжки з довгою шнурівкою

Витончені босоніжки з довгою шнурівкою навколо ноги свого часу хто тільки не носив! Але їхній час минув, і тепер у тренді більш мінімалістичні варіанти, наприклад, босоніжки з ремінцем на щиколотці, про які йшлося вище. Але засмучуватися не варто, оскільки довга шнурівка мала не такий вже й елегантний вигляд: вона або некрасиво перетягувала шкіру, або спадала.

Туфлі з круглим мисом

Круглоносі туфлі жінки активно носили 2010 року, потім це взуття іноді згадували дами, але до глобального тренду так і не дійшло. Не приніс поліпшень і 2024 рік. Круглий мис на туфлях – це справжній антитренд 2024. Експерти в індустрії моди запевняють, що круглий мис сильно псує образ, тому про таке взуття варто забути.

ІНШІ СТАТТІ З ЦІЄЇ РУБРИКИ:

Коментарі

Відкрийте більше з InfoSvit.in.ua

Підпишіться зараз, щоб продовжити читання та отримати доступ до повного архіву.

Продовжити читання