Пт. Сер 30th, 2024

Літній манікюр на короткі нігті 2024: красиві ідеї та модні тренди

Від InfoSvit Тра 25, 2024
Літній манікюр 2024

Літо – чудова пора для найрізноманітніших експериментів, зокрема і з манікюром. Лови велику добірку красивих ідей літнього манікюру на короткі нігті в 2024 році. Тим паче, що така довжина зараз на піку популярності!

1. Мінімалістичний літній манікюр

Дуже свіжий і витончений водночас вигляд має мінімалістична класика. Наприклад, контрастні чорні крапки або смужки на нюдовій напівпрозорій базі.

Мінімалістичний - 1

Мінімалістичний - 2

2. Манікюр “Русалка”

Особливо добре виходять об’ємні черепашки і хвилі, які викладаються за допомогою спеціального гелю. Основні відтінки – сині, зелені та молочні в поєднанні з перламутровими втирками і топами.

Манікюр "Русалка"

Манікюр Русалка - 2

3. Манікюр з бульонками

Один з найпростіших і найцікавіших варіантів об’ємних дизайнів на короткі нігті влітку 2024 – це бульонки. Дрібні кульки можуть бути найрізноманітніших кольорів і розмірів.

3. манікюр з бульонками

4. Манікюр аура

На зміну класичним градієнтам прийшов ефект, який отримав назву аура. Виглядає такий манікюр дуже ніжно й акуратно, особливо – на коротких нігтях.

Манікюр аура

5. Японський манікюр на короткі нігті

Найкраще рішення для тих, хто не любить покриття. Японський манікюр – це насамперед про догляд, і найкраще він підходить саме для коротких нігтів. Виходить дуже акуратно!

Читайте також:  Як підібрати стильний купальник за типом фігури

Японський манікюр

6. Персиковий літній манікюр 2024 року

Головним кольором 2024 року названо саме персиковий. А у випадку з манікюром – це ще й дуже зручно, бо його можна віднести до універсальних нюдових відтінків.

Персиковий літній манікюр

Персиковий літній манікюр - 2

7. Кольоровий френч

Повертаючись до класики, наймоднішим літнім варіантом французького манікюру буде кольоровий френч. Особливо – в ніжних пастельних відтінках і відразу з кількома кольорами.

Кольоровий френч

Кольоровий френч - 2

8. Пісочний манікюр на короткі нігті

З модою на фактури та об’єм у 2024 році знову повернувся в тренди пісочний або цукровий манікюр. Це спеціальне покриття, яке дає змогу створити той самий шорсткий ефект.

Пісочний манікюр

9. Манікюр “Рідкий метал”

Рідкий метал – порівняно новий матеріал у манікюрі, тому його активно використовують у дизайнах нігтів. Він дає змогу створювати акценти та об’ємні елементи з ефектом металік.

Манікюр "Рідкий метал"

10. Перловий манікюр

Якщо раніше для створення перлового ефекту була тільки втирка, то зараз є набагато більше різних матеріалів і варіантів. Можна спробувати кілька з них, і вибрати найзручніший і найкрасивіший!

Перловий манікюр

Перловий манікюр - 2

11. Прозорий об’ємний манікюр

Якщо тобі подобаються об’ємні, але не надто зухвалі дизайни нігтів, тоді зверни увагу на прозорі краплі, смуги і фігури зі спеціального моделювального гелю. Особливо ефектно виходить, якщо додати трохи перламутру!

Прозорий об'ємний манікюр

Прозорий об'ємний манікюр - 2

12. Кольоровий манікюр на короткі нігті

Головними відтінками літнього сезону 2024 року будуть приглушені варіації лимонного, блакитного, персикового, бузкового, м’ятного, помаранчевого і цегляного. Інститут Pantone вже надав свої рекомендації щодо конкретних кольорів.

Кольоровий манікюр

Кольоровий манікюр - 2

13. Манікюр із сухоцвітами 2024

Бази і покриття з вкрапленням сухоцвітів вже не є новими, але вони регулярно повертаються в тренди з настанням літа. І не дивно – дуже красиво і романтично!

Читайте також:  Як правильно підібрати помаду для губ

Манікюр із сухоцвітами

14. Літній манікюр зі стразами

Стрази всіляких форм і розмірів активно використовуються в літніх манікюрах. Плюс у тому, що з їхньою допомогою можна створювати як мінімалістичні дизайни з акцентом, так і справжні витвори мистецтва.

Літній манікюр зі стразами

Літній манікюр зі стразами - 2

15. Фігурки для об’ємних дизайнів

Вибір різноманітних готових фігурок сьогодні настільки великий, що можна підібрати варіант на будь-який смак. На піку популярності, як і раніше, залишаються ведмедики і серця, але це далеко не все.

Фігурки

16. Корейський манікюр на короткі нігті

У корейських трендах – ніжні пастельні кольори, напівпрозорі покриття, квіткові мотиви і легкий блиск або об’ємний декор. Чудовий літній варіант саме для коротких нігтів!

Корейський манікюр

Корейський манікюр - 2

17. Манікюр “Димок”

Димок – один з варіантів мармурових і акварельних дизайнів нігтів. Легкі димчасті розводи з плавними переходами розбавлять будь-який однотонний манікюр.

Манікюр "Димок"

Манікюр "Димок" - 2

18. Скінні френч

Ще один дуже актуальний варіант французького манікюру у 2024 році. Найкращий вигляд скінні френч має саме на коротких нігтях. Його особливість у тому, що контрастна лінія робиться дуже тонкою.

Скінні френч

19. Йогуртовий манікюр

Йогуртовим називають напівпрозоре молочне або пастельне покриття з вкрапленнями кольорових конфетті або інших елементів. Яскраво і ніжно одночасно – чудовий баланс.

Йогуртовий манікюр

20. Цукерковий манікюр

Пастельні відтінки завжди повертаються в моду влітку, і літо 2024 тут не стане винятком. Тим паче, всі ці кольори чудово поєднуються між собою, а ще – мають чудовий вигляд на коротких нігтях!

Цукерковий манікюр

21. Літні малюнки від руки

Особливо – мінімалістичні наївні малюнки на кшталт квітів, сердечок або кумедних мордочок. Такий манікюр ще називають наївним стилем, і найчастіше він виконується в стриманих кольорах.

Літні малюнки від руки

Літні малюнки від руки - 2

22. Мереживний манікюр на короткі нігті

Один з найніжніших і найжіночніших дизайнів нігтів – це витончений мереживний манікюр з тонкими білими орнаментами на нюдовій підкладці. Втім, його можна зробити і кольоровим, але найкраще поєднання 2024 – саме бежевий і білий.

Мереживний манікюр

23. Контурний манікюр

Контур – це щось між френчем, обведенням і місячним манікюром. Контрастний контур не обов’язково йде по всьому периметру нігтя, а можна додати просто кілька рис.

Контурний манікюр

24. Імітація кільця

Цікавий варіант манікюру – коли за допомогою різних об’ємних елементів на нігтях викладають ободок у вигляді кільця. Але на коротких нігтях його краще робити максимально тонким і витонченим!

Імітація кільця

Імітація кільця - 2

25. Літній манікюр у стилі поп-арт

Прихильницям яскравих і екстравагантних стилів варто звернути увагу на поп-арт манікюр. При його створенні обов’язково використовуються яскраві насичені кольори, наклейки та малюнки.

Літній манікюр у стилі поп-арт

Літній манікюр у стилі поп-арт - 2

ІНШІ СТАТТІ З ЦІЄЇ РУБРИКИ:

Коментарі

Відкрийте більше з InfoSvit.in.ua

Підпишіться зараз, щоб продовжити читання та отримати доступ до повного архіву.

Продовжити читання