Ср. Вер 4th, 2024

Як мити голову, щоб волосся довше залишалося чистим: поради перукарів

Від InfoSvit Тра 20, 2024
Як мити голову правильно

Звичайнісінька процедура миття голови, як і будь-які інші процедури, має відповідати певним правилам. Це вкрай важливо для здоров’я та краси шевелюри. І крім цього, якщо миєш голову правильно, волосся залишатиметься чистим довше.

Напевно, ви звертали увагу на те, що після відвідування салону краси голова на більш тривалий період зберігає свіжість. А коли миєш голову вдома, результат не такий довговічний. Це не чари майстрів-перукарів, а всього лише знання базових правил по догляду за волоссям.

Також вам буде цікаво: Як швидко відростити волосся в домашніх умовах

По-перше, голову слід мити трохи теплою або прохолодною водою. Що вища температура води, то швидше бруднитиметься волосся.

По-друге, невелику кількість шампуню потрібно спінити спочатку у себе в долонях і вже потім нанести на шкіру голови. Наносити засіб необхідно тільки на шкіру, але не на волосся, і втирати його інтенсивними масажними рухами.

Ще один важливий момент: не варто відразу ж змивати шампунь. Краще почекати близько хвилини і тільки потім змити.

Наносити і змивати засіб у такий спосіб необхідно не менш як двічі, а в разі якщо шкіра голови особливо жирна, то можна це зробити і три, і навіть чотири рази. Тоді ефект від миття зберігатиметься довше.

Перед тим, як скористатися кондиціонером, важливо прибрати з волосся зайву вологу, промокнувши його рушником. Так бальзам буде легше нанести і принесе більше користі.

Читайте також:  Як охолодити кімнату в спеку без кондиціонера: корисні поради

Користування кондиціонером для волосся

Нарешті, після того, як волосся ретельно промито, потрібно висушити прохолодним повітрям, але обов’язково до кінця. В іншому разі локони забрудняться швидше.

ІНШІ СТАТТІ З ЦІЄЇ РУБРИКИ:

Коментарі

Відкрийте більше з InfoSvit.in.ua

Підпишіться зараз, щоб продовжити читання та отримати доступ до повного архіву.

Продовжити читання